Tex mex suppe
Udskriv Pin

Tex mex suppe

Lækker suppe, som giver varme og er fuld af smag. Perfekt på kolde efterårsdage
Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Keyword Supppe
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Antal 4 Personer
Kalorier 348kcal
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 skarlotteløg
  • 1 et feds hvidløg eller 2 almindelige fed
  • 1 tsk chili juster styrken på suppen gennem chili
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 2 tsk oregano
  • 50 g tomatpure
  • 1 l oksebouillon 1 liter vand og 2 bouillonterninger
  • 4 stk gulerødder
  • 2 stk peberfrugt
  • 3 stængler blegselleri
  • 1 ds chili bønner
  • 2 dl oma 4 % flødeerstatning
  • salt og peber

Tilbehør

  • nachos
  • chili

Sådan gør du

  • Opvarm olien i en gryde og svits løg og hvidløg ved middelvarme
  • Tilsæt oksekød og steg kødet, til det har skiftet farve
  • Tilsæt krydderier og tomatpuré og rør godt rundt
  • Tilsæt oksebouillon og lad det stå og simre ved lav varme i minimum en time
  • Tilsæt grøntsagerne i mundrettestykker og kog dem møre. Ca. 10 - 15 minutter
  • Tilsæt oma 4% og kog det op.
  • Smag til med salt og peber
  • Server med nachos og evt. et ekstra drys chili på toppen.

Nutrition

Calories: 348kcal | Carbohydrates: 22.4g | Protein: 21.4g | Fat: 17.3g