Glutenfri bananbrød
Udskriv Pin

Bananbrød

Lækkert bananbrød, som er godt alternativ til banankage. Lækker opskrift uden sukker og gluten. 
Ret bagværk
Køkken Dansk
Keyword glutenfri, kage
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 15 portioner
Kalorier 150kcal
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader. 
  • Pisk æg, agave sirup og vaniliesukker 
  • Mos bananerne.
    Tilsæt bananerne og olie og pisk igen 
  • bland havremel, sorghum mel, boghvede mel, xanthan gummi, bagepulver, kanel og salt.
    Tilsæt de tørre ingredienser og rør igen. 
  • Tilsæt chokolade-knapperne og rør rundt. Sålede de bliver godt fordelt. 
     
  • Bag i almindelig ovn ved 175 grader i 35 - 40 minutter.
    Kagen er færdig når der ikke er dej på en strikkepind, du stikker i kagen. 

Noter

Har forsøgt at lave opskriften med 50 g kokosolie og 50 g brunfarin som erstatning for alm olie og agavesirup. 
Mel er en blanding af sorghum, boghvede, havre og majs 

Nutrition

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18.2g | Protein: 3g | Fat: 7.2g | Fiber: 1.4g | Vitamin A: 130IU | Calcium: 11mg | Iron: 0.3mg