one pot pasta bolognese
Udskriv Pin

One pot pasta bolognese

Lækker pasta bolognese. lavet som one pot, så dejlig nem, men minimal opvask. Perfekt på travle dage
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Keyword glutenfri, one pot, pasta
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 614kcal
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk olivenolie eller anden planteolie
  • 2 små skalotteløg
  • 1 et feds hvidløg svarer til 2 almindelige
  • 3 spsk tomat pure
  • 200 g gulerødder i mindre stykker
  • 2 stængler blegselleri i små stykker
  • 1 ds/karton hakkede tomater
  • 0,5 dl balsamico
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • 2 tsk brun farin
  • 1 ltr vand
  • 2 bouillon
  • 350 g glutenfri pasta
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm olien op i en stor gryde og svits løg og hvidløg der i. 
    Svits det ved middelvarme et par minutter uden de tager farve. 
  • Tilsæt oksekød og brun det. 
  • Tilsæt gulerødder, blegselleri, krydderier, brun farin, tomatpure, hk tomater og gør det godt sammen. 
  • tilsæt vand og bouillon
  • Når det koger tilsættes pastaen. 
    Lad det koge under låg i 10 min til pastaen er færdig. 
  • Tag låget af og lad evt. overskydende væske koge væk et par minutter. 
  • Smag til med salt og peber. 
    Velbekomme 

Nutrition

Calories: 614kcal | Carbohydrates: 86.3g | Protein: 33.8g | Fat: 7.9g