Udskriv Pin

Glutenfri pandekager

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 8 stk
Kalorier 104kcal
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

  • 3 æg
  • 1 tsk vanijesukker
  • 2 spsk sukker
  • 3 dl mælk
  • 2 tsk kardemomme
  • 50 g majsmel
  • 50 g sorghum mel
  • 1/2 tsk salt
  • smør til bagning

Sådan gør du

  • Pisk, æg, vaniljesukker og sukker luftigt nærmest til konsistens af æggesnaps
  • Tilsæt mælk og rør godt rundt 
  • Bland, majsmel, sorghum mel, kardemomme og salt. Tilsæt det til æggeblandingen. 
    Pisk det godt sammen. 
  • Lad dejen hvile i ca. 20 min eller mens du evt. laver de almindelig pandekager 
  • bag pandekagerne ved middelvarme og i rigeligt smør
  • Velbekomme 

Nutrition

Calories: 104kcal