Udskriv Pin

LCHF pølsehorn

Ret bagværk
Køkken Dansk
Keyword glutenfri, lchf, pølsehorn
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
10 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 stk
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

  • 4 stk pølser
  • 200 gram revet ost
  • 100 gram neutral fødeost
  • 1 æg
  • 80 gram almindelig mandelmel ikke affedtet
  • 1 tsk fiberHusk bruger du almindelig husk, anvendes 1 spsk istedet

Sådan gør du

  • Smelt ost og flødeost i mikroovnen, start med 2 min og se om der er behov for at give det ekstra tid
  • Bland de 2 smeltede oste godt sammen
  • I mens osten smelter blander du mandelmel, fiberHusk og æg rigtig godt sammen
  • Bland osten og mandeldejen rigtig godt sammen. Det kræver en smule tålmodighed, men det betaler sig i sidste ende
  • Del dejen i 4 lige store dele og tril dejen til 4 lange pølser. Fugt dine hænder, så er dejen nemmeste at arbejde med
  • Sno dejen rundt om pølserne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Pensel pølsehornene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø
  • Bag den i ovnen ved 175 grader i 20 – 30 min
  • Hold øje om at de ikke bliver for mørke
  • Lad dem afkøle på en rist, smager bedst hvis de har fået lov til at køle af