Udskriv Pin

Cheeseburger salat

Ret Main Dish
Køkken Dansk
Keyword glutenfri, salat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
5 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 portioner
Kalorier 500kcal
Forfatter Fru Kreativ

Ingredienser

Dressing

  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 spsk creme fraiche 18% Ved sense: vælg en fedtfattig creme fraise, som går under dressing rationen
  • 4 spsk ketchup
  • 2 spsk sukrin kan erstattes med brun sukker
  • 2 spsk hvidvins eddike
  • 1 tsk løgspulver
  • 1/2 tsk salt
  • tabasco efter ønske

Selve salaten

  • 25 g smør Ved sense brug mindre smør
  • 1 skarlotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g oksekød Ved sense: anvendes en smule mindre kød, da både kød og ost tæller som protein
  • 150 g cheddar ost Ved sense vælg en version med under 17% fedt og lad den tælle som protein
  • 8 skiver bacon
  • salat Efter egen smag
  • tomat
  • Agurk
  • Rødløg
  • pickles

Sådan gør du

  • Bland alle ingridienserne til dressingen sammen og lad den stå og trække
  • Snit iceberg salat, tomat, agurk, rødløg og pickles i passende stykker
  • Steg bacon på en pande med smør eller olie. tag bacon op af pandende
  • Snit skarlotte løg og hvidløg fint og svits det i panden med fedtet fra bacon
  • Tilsæt oksekød og steg det til det har en god stegeskorpe ca. 5 min
  • Anret iceberg salat, tomat, agurk og rødløg på 4 tallerkener
  • Drys cheddar ost, oksekød, og dressing over
  • Velbekomme

Noter

Hvis ud lever efter sense skal du tage ca. 75 g oksekød og 50 g ost som håndfuld 3. Grønt svarende til 2 håndfulde eller ca. 200 g Fedt får du gennem dressing og oksekød  

Nutrition

Calories: 500kcal