LCHF pølsehorn
Antal personer Forberedelses tid
4stk 20minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4stk 20minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. 1.Smelt ost og flødeost i mikroovnen, start med 2 min og se om der er behov for at give det ekstra tid
  2. 2.Bland de 2 smeltede oste godt sammen
  3. 3.I mens osten smelter blander du mandelmel, fiberHusk og æg rigtig godt sammen
  4. 4.Bland osten og mandeldejen rigtig godt sammen. Det kræver en smule toldmodighed, men det betaler sig i sidste ende
  5. 5.Del dejen i 4 lige store dele og tril dejen til 4 lange pølser. Fugt dine hænder, så er dejen nemmeste at arbejde med
  6. 6.Sno dejen rundt om pølserne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  7. 7.Pensel pølsehornene med sammenpisket æg og drys med sesamfrø
  8. 8.Bag den i ovnen ved 175 grader i 20 – 30 min
  9. 9.Hold øje om at de ikke bliver for mørke
  10. 10.Lad dem afkøle på en rist, smager bedst hvis de har fået lov til at køle af
”Signature”